Wishing Time Maine Coon s
 

 

Welkom

Over ons

 

Na onze zoektocht in een vrij groot gebied rond Las Vegas, vonden we eindelijk een Maine Coon fokker, Dianna Jones van Blazers Cats, die kitten beschikbaar had.

 

Onze eerste Maine Coon, Mariquita [aka Kyta] kwam in Juni 2001 bij ons. Tijdens onze vacanties in Nederland ging Kyta logeren bij Dianna. Kyta was gedekt door een van de Blazer katers, Duncan. In deze tijd waren we zeker niet van plan om een cattery te beginnen. Toen wij in Nederland gingen wonen, kwam Kyta met ons mee. Kyta kreeg haar eerste en enige nestje hier in Nederland. Ze gaf ons twee prachtige en vreselijk lieve baby's.

 

Hierdoor werd het idee geboren een cattery te starten. We willen graag een kleine cattery blijven met misschien 1 nestje per jaar. Hierdoor kunnen we genoeg aandacht aan de kittens en aan onze andere katten geven.

 

Onze katten leven gewoon in huis. De tuin is zo gemaakt dat ze er niet uit kunnen en toch lekker buiten kunnen spelen. Onze katten zijn dus niet gekooid.

 

Om ervoor te zorgen dat we zo gezond mogelijk kunnen fokken worden onze katten getest aan de hand van  het gezondheids porgramma van Pawpeds.